Het beste transparante hoesje?

IMG_9381kopieIk heb nu een paar maanden mijn iPhone 6 en ben er nog steeds verliefd op. Eigenlijk vond ik het altijd een beetje zonde om het mooie, strakke design te verstoppen achter een hoesje. Ik was dus al een tijdje op zoek naar een transparant hoesje. Na een hele zoektocht heb ik er eindelijk een gevonden op gsmpunt.nl. Is dit het beste transparante hoesje?


IMG_9371kopieIn de trein zie ik altijd mensen met een iPhone 6 zonder hoesje. Super mooi maar dat durf ik echt niet hoor. Ik ben zĂł zuinig op mijn telefoon dat ik er toch altijd een hoesje omheen wil hebben. Toen kwam ik dus op het idee om een transparant hoesje te kopen! Op gsmpunt.nl heb ik mijn ogen uitgekeken naar alle iPhone 6 hoesjes. Toen viel mijn oog op dit exemplaar van SwitchEasy.

IMG_9378kopieHet fijne aan dit hoesje is dat de toetsen vrij zijn. Bij sommige hoesjes vind ik het irritant als de knoppen verstopt zitten omdat je dan veel harder moet klikken. Het hoesje is van hard plastic dus het buigt niet echt mee. Ik heb ‘m nu een tijdje om mijn telefoon en merk wel dat hij snel krast. Door het harde plastic zijn dit ook wel diepe krassen. Ik denk dat hij een harde val niet zal overleven. Zoek jij een hoesje die je telefoon 100% beschermt? Dan zou ik deze niet kopen.

IMG_9384kopieHet hoesje is heel dun, wat ik persoonlijk erg prettig vind omdat ik juist een iPhone heb gekozen omdat hij zo lekker dun is. Ook is het fijn dat je nu het mooie design van de telefoon ziet. Het hoesje is glad maar ik heb niet het idee dat hij uit mijn handen glijdt. Fijn!

Conclusie: ik vind het een heel fijn hoesje maar erg beschermend is hij niet. Het is dat ik een plastic laagje op mijn telefoon heb anders zou het scherm van mijn telefoon snel krassen. Het hoesje heeft namelijk geen opstaand randje. Hij ligt nu wel heel lekker in de hand! Ik denk helaas niet dat dit het beste transparante hoesje is. Dit transparante hoesje kost €19,95.

Ook wil ik nog even zeggen dat de service van Gmspunt.nl erg fijn. Ze hebben mij heel goed geholpen en reageren erg snel op mailtjes. Ze hebben een groot aanbod aan telefoonhoesjes, maar ook andere accessoires. Van Sony Experia z3+ hoesjes tot onderdelen, headsets en screen protectors. Heel handig!

Wat is jouw favoriete hoesje?

*In samenwerking met Gsmpunt.nl

17 Comments

 1. Brittany June 5, 2015

  Dit is zeker wel een fijn hoesje voor een iPhone6 omdat ze zo pretty zijn! Ook fijn dat de service erg goed was, dat is altijd een grote pluspunt! Op het moment heb ik een iPhone5 met een Michael Kors hoesje!

  liefs, Brittany

  Reply
  • LĂ©onie June 5, 2015

   Ah, de hoesjes van Michael Kors zijn ook erg leuk!

   Reply
 2. Kim June 5, 2015

  je hebt helemaal gelijk met een transparant hoesje. Ik heb zelf een iphone 5S en heb er het liefst een transparant hoesje omheen omdat ik de gouden achterkant zo mooi vind.

  Liefs
  Kim

  Reply
  • LĂ©onie June 5, 2015

   Ja precies, ik vind het echt zonde om die mooie achterkant te verstoppen. De 5s is ook erg mooi. <3

   Reply
 3. Linda June 5, 2015

  Jammer dat hij het niet helemaal is voor je, maar het is ook gewoon lastig om een perfect hoesje te vinden wat aan al je eisen voldoet 🙂 Ik vind transparant wel erg mooi!

  Reply
  • LĂ©onie June 5, 2015

   Klopt, hoesjes zijn erg lastig! Transparante hoesjes vind ik zo mooi, maakt niet uit welke telefoon.

   Reply
 4. Rebecca June 5, 2015

  Oeh hier ben ik al heel lang naar op zoek!
  Ziet er goed uit!

  Reply
 5. Claudia June 5, 2015

  Oooh dat vind ik ook altijd heel mooi, maar ik durf het echt niet hoor. Ondanks dat ik heel zuinig ben op mijn telefoon.

  Reply
  • LĂ©onie June 7, 2015

   Nee ik zou me dan zo schuldig voelen als ik hem laat vallen!

   Reply
 6. Liese June 6, 2015

  Jammer dat ie niet zo’n super topper is. Ik bestel meestal gewoon goedkope hoesjes op ebay en die doen het gewoon ook goed 😉 Hebben meestal ook wel een opstaand randje voor moest je gsm vallen

  Reply
  • LĂ©onie June 7, 2015

   Ja klopt, ik ken veel mensen die dat ook doen. Is de levertijd dan niet heel lang?

   Reply
 7. alexa June 6, 2015

  ziet er goed uit, voor mijn iPhone 5C is een hoesje net wat moeilijker te vinden, helaas..

  Reply
  • LĂ©onie June 7, 2015

   Wat gek! Je zou toch denken dat ze juist transparante hoesjes hebben voor die kleuren van de 5C…

   Reply
 8. Julia June 6, 2015

  Ik ben ook al zolang opzoek naar een doorzichtig hoesje, ik kreeg mijn iPhone 6 in Oktober en toen waren er amper hoesjes en daardoor had ik er ook niks omheen en je raad het misschien al, hij was toen gevallen en helemaal kapot.. Kon wel huilen! Nu heb ik er een hoesje van Apple omheen maar het is inderdaad jammer dat je de mooie achterkant niet ziet. X

  Reply
  • LĂ©onie June 7, 2015

   Aah wat zonde! Fijn dat je nu wel een hoesje hebt gevonden, zodat ie nu wel beschermd is!

   Reply
 9. Dat lijkt me een fijn hoesje! Ik vind het zelf ook heel mooi als je alleen een transparant hoesje om je iPhone hebt zitten, dan zie je het mooie design van Apple nog 😉

  Reply
 10. Lisanne - ByLisanneNL June 15, 2015

  Een transparant hoesje blijft, vind ik, altijd lastig. Ikzelf heb een iPhone 6 (goud) en het liefst heb ik er een transparant hoesje, want de achterkant vind ik zo mooi haha! Jammer genoeg raken dit soort hoesjes snel vies. Op dit moment heb ik een roze birds nest (dezelfde als Hanna van PLL).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *